Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Cursus Centrum Cambium verzorgt sinds 2003 bomencursussen en trainingen. Ons streven is het geven van actuele, praktijkgerichte, goed afgestemde cursussen over bomen, boombeleid, -ontwerp en boombeheer, aanleg en verzorgen van bomen, klim- en werktechnieken, boomveiligheidscontrole en boomonderzoek in de ruimste zin van het woord.

De naam Cambium is niet toevallig gekozen. Het Cambium in de boom zorgt ervoor dat er door deling groei plaatsvindt. Zo willen wij ook onze vakkennis met onze cursisten delen.

Cursus Centrum Cambium is het juiste adres wanneer u uw kennis en vaardigheden op het gebied van bomen wilt laten groeien. In onze activiteiten vindt u een actuele en praktijkgerichte benadering terug. Onze cursussen en trainingen worden dan ook gegeven door specialisten op hun vakgebied, vanuit hun dagelijkse praktijk.

Tot onze klantenkring behoren medewerkers van gemeenten, provincies en andere overheidsinstanties, groenbedrijven, ingenieursbureaus, projectontwikkelaars, stedenbouwers en landschapsarchitecten.