Boomveiligheidscontroleur inclusief examentraining en examen
Roel Geerts, Terra Nostra

Roel Geerts

Boomveiligheidscontroleur inclusief examentraining en examen

Elke eigenaar van bomen heeft een zorgplicht. Daarom dienen bomen periodiek gecontroleerd te worden door gecertificeerde boomveiligheidscontroleurs.

Tijdens deze cursus leert u onderscheid maken tussen veilige en onveilige bomen, de lichaamstaal van bomen herkennen, registreren van resultaten, wetgeving met betrekking tot boomcontroles. De cursus is sterk praktijkgericht en wordt verzorgd door een docent ‘uit het veld’. Hierdoor wordt gewaarborgd dat de cursus zich niet alleen richt op het behalen van het certificaat, maar ook actueel blijft. Daarnaast vindt er na 3 dagen opleiding een intensieve examentraining van 1 dag plaats. Hierin wordt u klaargestoomd voor het examen Boomveiligheidscontroleur.

Bij goede afname bent u aan het eind van deze cursus in het bezit van het door Groenkeur erkende certificaat Boomveiligheidscontroleur. Een eventueel herexamen betekent bij Cursus Centrum Cambium een extra herhalingstraining van 1 dag. Hierin gaat u mee het veld in met een echte controle en een reeds gecertificeerde Boomveiligheidscontroleur. Wij bieden u deze training aan voor een gereduceerd tarief. Wij zetten alles in het werk om u te laten slagen.

Lesmateriaal:
Een studiemap en diverse boeken
Duur:
5 dagen
Datum:
13, 20 en 27 maart 2018 en 25 oktober, 1 en 8 november 2018
Kosten:
€ 950,- p.p. exclusief BTW
Docent:
Roel Geerts, Terra Nostra

Roel Geerts, Terra Nostra

Roel Geerts